Runge & Sørensen er din entreprenørpartner

Vi tilbyder et kæmpe stort udvalg inden for entreprenørbranchen, hvor vi sælger mange slags entreprenørmaskiner. Vi har naturligvis også reservedelene til de tunge maskiner på vores lager, så der er mulighed for at vedligeholde maskinerne på bedst mulig vis. Vi tilbyder endvidere specialudstyr til de opgaver, som kræver lidt ekstraspecialiserede redskaber. De mere end 35 års erfaring i entreprenørfaget gør, at vi stolt kan kalde os specialister. Denne specialiserede viden gør, at vi kan give vores kunder den allerbedste rådgivning.

Langtidsholdbare løsninger

Det er alfa og omega for os, at vores kunder kan vælge den bedste og på samme tid letteste løsning. Vi har derfor udvalgt professionelle samarbejdspartnere, så vi ved, at kunden får leveret et stykke kvalitetsarbejde. På den måde kan kunden få udført sin arbejdsopgave med de rigtige redskaber til en god pris. Så er kunden sikret fuld tilfredshed. Vores kerneværdi er, at kvaliteten skal være i top, og at prisen skal være i bund. Vores konkurrencedygtige priser gør det attraktivt for kunder at vælge os, og det er vi hos Runge & Sørensen meget stolte af.

Professionel rådgivning

Kundeservice betyder meget for os, og derfor står vi altid klar til at tage imod kundens forespørgsler eller spørgsmål. Det er vigtigt for os, at kunden får den nødvendige rådgivning i forbindelse med ethvert køb. Vores team er altid imødekommende og deler gerne ud deres ekspertise. Hos os er kunden i centrum, og vi vil altid stå klar til at rådføre kunden på rette vej.

Vi står for alt indenfor salg af nye og brugte entreprenørmaskiner, samt tilbehør og specialudstyr.

Med vores mere end 35 års erfaring i branchen har vi et bredt kendskab og et kæmpe netværk til at skaffe den rigtige maskine eller det rigtige udstyr.

  • Gravemaskiner
  • Læssemaskiner
  • Dumpere
  • Dozere
  • Rendegravere